Krma

V najdaljšo dolino pod Triglavom se odpravimo iz Mojstrane, do katere prikolesarimo po že dobro znani trasi bivše železnice, ki povezuje Kranjsko Goro z Jesenicami. V Mojstrani zapeljemo v smeri Bleda, saj po tej poti lahko, če imamo dovolj kondicije, prikolesarimo tudi do Bleda. Vendar imejmo v mislih tudi povratek domov.

Na Kosmačevem prevalu se odcepi desno cesta v še eno od treh dolin, v Kot, vendar pot poteka samo po gozdu in je za kolesarjenje nezanimiva.

Mi gremo naprej do naslednjega prevala, kjer se odcepi cesta levo v dolino Radovne, po kateri lahko pridemo do Bleda. Nekaj raztresenih kmetij označuje območje Zgornje Radovne skozi katero se lahko potem vrnemo.

Nadaljujemo proti Krmi, katera se vije med stene gora. Podobno kot v Vratih ne moremo s kolesom do samega konca, ampak je naš cilj že prej, na Zasipski planini, kjer stoji planinski dom, ki nudi okrepčevališče mnogim pohodnikom, ki se po tej poti odpravljajo v gore.

Urnik obratovanja 2014

25.04. - 04.05.
Pon - Ned
10:00 – 17:00
09.05. - 24.06.
Pet - Ned
9:00 – 17:00
25.06. - 14.09.
Pon - Ned
9:00 – 17:00
15.09. - 02.11. Pet - Ned
9:00 – 17:00

 

Aktualni dogodki

No current events.

Ne spreglej 

Vreme & spletne kamere

ImageKakšno vreme se obeta?

Kranjska Gora ima veliko število sončnih dni. Da pa te vseeno ne preseneti kakšna nevihta, preveri aktualno vremensko napoved in spletne kamere.

TREK - uradno kolo

ImageKolesa za izposojo:

  • Slash 7
  • Session 8

Bluegrass Eagle - uradna zaščita

ImageZaščitna oprema

Bluegrass Eagle zaščitna oprema, skrbi za brezskrbno vožnjo na progi.

Ta stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.