Tečaji

Učenje različnih kolesarskih tehnik vožnje v kolesarskem parku je ena od ponudb našega parka. Ne samo začetniki, tudi že izkušeni kolesarji si najamejo učitelja, ki lahko v dnevu ali dveh krepko nadgradi obstoječe kolesarsko znanje učenca. Seveda so pa začetniki, otroci in dekleta kolesarjev tisti, ki jim tovrstno učenje najbolj pomaga k hitremu osvajanju osnov vožnje v parku.

Skoki, pravilno zaviranje in zavijanje, vožnja preko lesenih objektov, je samo nekaj elementov šole, ki ga z izkušenim učiteljem opravijo vsi, ki se za tečaj odločijo.

S kvalitetnim osnovnim učenjem veščin vožnje se izognemo kasnejšim napakam, za katere mislimo, da se nam ne morejo dogoditi.

Osvojena pravilna tehnika vožnje pa nam kasneje pride še kako prav tudi pri naših vsakodnevnih kolesarskih turah.

V ponudbi imamo eno, dvo in tridnevne tečaje, lahko pa jih kombiniramo tudi s kolesarskim izletom ali spustom z enega od okoliških vrhov, na katerem se pokaže osvojeno znanje v kolesarskem parku.

Tečaj izvedemo že s samo enim prijavljenim kandidatom in tudi cenik je narejen tako. So pa izkušnje pokazale, da je učenje mnogo zabavnejše in uspešnejše, če sta v skupini vsaj dva tečajnika in največ 6.

Cenik tečajev

1-dnevni tečaj 115 €
+ kolo + zaščitna oprema
160 €
2-dnevni tečaj
190 €
+ kolo + zaščitna oprema
260 €
3-dnevni tečaj
260 €
+ kolo + zaščitna oprema 325 €

Dodatni tečajnik ima 20% popusta, vsi naslednji (do največ 6) pa 30%. V ceni tečajev je vključena vozovnica v Fun Bike Parku Kranjska gora.

Urnik obratovanja 2014

25.04. - 04.05.
Pon - Ned
10:00 – 17:00
09.05. - 24.06.
Pet - Ned
9:00 – 17:00
25.06. - 14.09.
Pon - Ned
9:00 – 17:00
15.09. - 02.11. Pet - Ned
9:00 – 17:00

 

Aktualni dogodki

No current events.

Ne spreglej 

Vreme & spletne kamere

ImageKakšno vreme se obeta?

Kranjska Gora ima veliko število sončnih dni. Da pa te vseeno ne preseneti kakšna nevihta, preveri aktualno vremensko napoved in spletne kamere.

TREK - uradno kolo

ImageKolesa za izposojo:

  • Slash 7
  • Session 8

Bluegrass Eagle - uradna zaščita

ImageZaščitna oprema

Bluegrass Eagle zaščitna oprema, skrbi za brezskrbno vožnjo na progi.

Ta stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.