Kolesa za izposojo

Trek kolesa so se v zadnji sezoni  izkazala kot neverjetno trpežna, delujoča v vseh pogojih vožnje ves čas in glede na izkušnje preteklih sezon ni bilo z njimi nobenih preoblemov.
Vsa flota je bila v pogonu ves čas in skoraj neverjetno je, da nismo imeli niti enega dneva izpada kakšnega kolesa zaradi kakršnekoli napake v delovanju.
Tako vzmetenje, kot pogonski in zavorni sistemi so delovali brezhibno vso sezono.
To je tudi prevagalo, da smo se za sezono 2014 zopet odločili za Trek kolesa, čeprav imajo za samo izposojo preveč bogato in dobro opremo, vendar se je izkazalo, da zadovoljni gostje in  minimalno vzdrževanje, odtehtajo vse to.

Na razpolago imamo kolesa, ki jih vozijo poklicni tekmovalci in vrhunski rekreativci. Pri naši floti nismo hoteli varčevati, zato si lahko privoščite skoraj najboljše, kar Trek ponuja.
Kolesa so skrbno vzdrževana in pred izposojo primerno nastavljena na vašo težo, višino ali stil vožnje.

Na razpolago bodo trije modeli polnovzmetenih Trek koles, ki se vsa ponašajo z vrhunsko opremo in sistemom zadnjega vzmetenja.
Slash 7  in Session 8 so kolesa, ki bodo zadovoljila vsakega gosta kolesarskega parka.
Glede na povpraševanje v lanski sezoni, bo Slash 7, ENDURO kolo v večini med kolesi namenjenimi izposoji.

ABP, Evo Link in Full Floater so njihovi s patentom zaščiteni trije aduti s katerimi so zadnje vzmetenje naredili aktivno v vseh fazah vožnje ter ga naredili imunega na vpliv poganjanja ali zaviranja.

Poleg teh bodo v parku tudi ostali modeli Trek koles, ki bodo namenjeni testiranju vsem, ki so v dvomih glede nakupa takšnega kolesa.

 

Vrhunska kolesa so tudi dolgoletni zaščitni znak Fun bike parka Kranjska Gora in vsak, ki je že preizkusil našo ponudbo lahko to potrdi.

Kolesa lahko tudi med dnevno izposojo zamenjate in preizkusite različne modele, kar vam olajša izbiro najprimernejšega kolesa za naprej.

Urnik obratovanja 2014

25.04. - 04.05.
Pon - Ned
10:00 – 17:00
09.05. - 24.06.
Pet - Ned
9:00 – 17:00
25.06. - 14.09.
Pon - Ned
9:00 – 17:00
15.09. - 02.11. Pet - Ned
9:00 – 17:00

 

Aktualni dogodki

No current events.

Ne spreglej 

Vreme & spletne kamere

ImageKakšno vreme se obeta?

Kranjska Gora ima veliko število sončnih dni. Da pa te vseeno ne preseneti kakšna nevihta, preveri aktualno vremensko napoved in spletne kamere.

TREK - uradno kolo

ImageKolesa za izposojo:

  • Slash 7
  • Session 8

Bluegrass Eagle - uradna zaščita

ImageZaščitna oprema

Bluegrass Eagle zaščitna oprema, skrbi za brezskrbno vožnjo na progi.

Ta stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.