Odločila sem se za pregrado in lamelne zavese, da bo vse skupaj bolj praktično

Kupila sem nove lamelne zavese, ki jih bom namestila v stanovanje. Imam zelo velik dnevni prostor, ki je povezan s kuhinjo in jedilnico. Odločila sem sem, da bom naredila pregrado, ki bo ločila dnevni prostor od kuhinje in jedilnice.

Nekaj časa mi je bilo zelo všeč, da je vse povezano, vendar sem se odločila, da želim manjšo spremembo. Ne želim pa, da bi se izdelala fiksna stena, ker si vseeno želim, da imam lahko obe možnosti. Zato sem se odločila za lamelne zavese, ki jih lahko kadarkoli odstranim ali pa samo odgrnem. Poleg tega imam pa lahko čisto zastrte ali pa delno zastrte. Poleg tega, da bodo fiksirane zgoraj, bodo fiksirane tudi spodaj, da se ne bodo preveč premikale po svoje. 

Ne dolgo nazaj sem videla nekje en podoben primer in me je čisto navdušil. Minilo je po tem kar nekaj časa in dolgo nisem mogla pozabiti na to. Potem sem pa vprašala prijatelja, ki je arhitekt, če pozna koga, ki mi znal lamelne zavese inštalirati, kakor je bilo videti na eni od fotografij. Ker mu je bila ideja zanimiva, se je ponudil kar sam. 

Sledil je nakup in izbrala sem res lepe lamelne zavese, s katerimi bom ustvarila to pregrado. Naslednji konec tedna se bo prijatelj oglasil pri meni in skupaj bova inštalirala mojo idejo. Komaj čakam. Že dolgo nisem delala česarkoli podobnega sama in mislim, da nama bo šlo zelo dobro od rok. Verjetno bom večino časa bolj svetilka, ki bo podajal orodje, ampak po drugi strani mi je pa tudi to zelo zanimivo. Bolje kakor sedenje v pisarni in delo na računalniku. Zadnje čase mi res primanjkuje dela, kjer se več gibljem, kakor sedim in mislim, da je to zelo dobra priložnost za kaj takega. 

Upam le, da bom res zelo zadovoljna s pregrado, ki jo bodo lamelne zavese ustvarile in bodo tako praktične, kakor sem si zamislila.