Ponovno na lasersko odstranjevanje dlak na nogah

Danes je približno eno leto od tega, odkar sem si dala narediti lasersko odstranjevanje dlak na nogah in mislim, da bom morala zopet ponoviti to, ker vidim, da mi že rastejo nazaj na nekaterih mestih. Sicer jih je res malo, ampak bi vseeno rada, da mi lasersko odstranjevanje dlak to uredi, ker vem, da če si bom noge pobrila, bom na enakem kakor prej zelo hitro.

Odkar imam tako zelo gladke noge, ko mi je lasersko odstranjevanje dlak odstranilo vse dlake na nogah in še kje drugje, res bi se tega menjala za nič drugega. Z britvicami se mi ne da več izgubljati časa, s strojčkom za puljenje dlak pa še manj, ker je tista bolečina resnično neznosna in to prenašati je res hudič. Počasi res razmišljam, da bi si omislila lasersko odstranjevanje dlak še kje drugje kakor samo na nogah, ker je res praktično.

Ponovno na lasersko odstranjevanje dlak na nogah

Ko sem bila danes na kavi s prijateljico, ki si še vedno brije in puli dlake na sebi sem se ji prav nasmejala, ko mi je razlaga, da se je ravno danes nekje zabrila. Prav vesela sam bila, da nisem več izpostavljena temu, da se mi kaj takega zgodi. Takšni trenutki so bili res blazno nadležni in včasih prav sramotni, če sem recimo morala po tem kam na plažo, torej v kopalke. Enkrat mi je uspelo, da sem se po celi nogi zabrila, ker me je nekaj prestrašilo in je bila to moja reakcija na vse to. In tako sem morala takšna na plažo polno ljudi, medtem ko se mi je prijateljica ves čas smejala. Meje je pa še pekla tista rana vsakič, ko sem šla v vodo. Če bi imela takrat denar, da bi si lahko privoščila lasersko odstranjevanje dlak, ne bi niti enkrat pomislila, samo odšla bi na to, da bi se čim prej znebila možnosti, ki bi lahko tako naključje ponovilo.