Po priporočilih je jadralno padalstvo Bovec daleč najboljše

Po priporočilih je jadralno padalstvo Bovec daleč najboljše

Menda je jadralno padalstvo Bovec najboljša odločitev za spust s padalom. Vsaj tako so mi rekli, kaj je pa res pa niti ne vem. Znanec, ki je obseden z jadralnim padalstvom, mi je povedal namreč za to, ko sem ga spraševala, kam naj grem na tandem, ker bi res rada enkrat doživela to. No, morda če bi mi bilo všeč, bi večkrat kaj takega naredila.

Malce me je strah, da se bo to zgodilo, kakor se je pri vseh ostalih skoraj. Šli so na tandem z jadralnim padalom, potem jih je pa to tako prevzelo, da so šli na tečaj in od takrat dalje redno godijo na jadralno padalstvo Bovec, ker jim je tam najbolj všeč. Zato so mi ga pa skoraj vsi zel priporočili več kot očitno. Saj niti ne vem, kje so kakšne druge možnosti. Verjetno jih je kar nekaj, gleda na to, da je ta šport kar precej poznan in vedno videvam zelo veliko ljudi, ki ta šport izvajajo. Vsaj v zraku velikokrat vidim, da je gneča. Pa ne le tam, kjer naj bi bilo jadralno padalstvo Bovec, ampak kar po celi Sloveniji. Tako, da res ne vem, kaj n kje je najboljše. Ampak bom vseeno kar zaupala ljudem, ki jih poznam in se odločila za jadralno padalstvo Bovec tokrat, da bom zagotovo imela kar se da prijetno izkušnjo. 

Vseeno je to nekaj, kar potrebuje mnogo več, kakor lep razgleda, saj jadrati po nebu s padalom ni nekaj, kjer se človeku ne more nič pripetiti. In če je jadralno padalstvo Bovec res daleč najboljše, bom šla nekaj, kjer bom resa lahko brezpogojno uživala, brez skrbi. Vseeno vem, da bom verjetno malce pod stresom, ker bo to prvi polet, ampak bolje, da se vsaj počutim najbolj varno, kot se lahko. Torej jadralno padalstvo Bovec je končni izbranec, za moj prvi polet.