V mestu je trgovina, kjer imajo moje tunike

Ko pride obdobje, da ne grem nič v mesto, kar pozabim na trgovino, kjer imajo tunike, ki se podajo na mojo postavo. Bilo je čisto naključje, da sem našla to trgovino, ko sem enkrat morala v mesto na banko in ko sem šla mimo te trgovine, ki je imela tunike razstavljene zunaj na stojalih, so mi takoj padle v oči. Predvsem so mi všeč barve in kroji. 

Sama sem bolj majhne postave, zato so mi takšne tunike prav všeč, ker rada nosim pajkice in pašejo zraven. Ko sem prvič šla v to trgovino, ker sem zunaj videla te tunike, mi je bilo kar nekaj kosov oblačil všeč, takrat bi pokupila prav vse, ampak sem vedela, da toliko tunik ne potrebujem. 

Ker so mi njihove tunike res lepe, sem se nekako odločila, da si vsak mesec, ko dobim plačo, kupim eno. Tako se bodo s časoma nabrale. Problem pa je bil v tem, da vedno, ko sem šla v to trgovino mi je bilo všeč več tunik in tako sem se borila sama s seboj, katero naj izberem. 

Prodajalka v sami trgovini je res prijazna in zna svetovati. Vedno mi je še zraven mojih izbranih tunik našla kakšno bolj primerno zame. Tako sem ji že zaupala, da mi bo vedno našla tisto pravo, ki se bo podala moji postavi. 

Obožujem tunike, in dokler nisem naletela na to trgovino, sem jih kar iskala po različnih trgovinah in nikoli nisem našla idealnih. Še dobro, da se je v mestu odprla ta trgovina in da lahko sedaj kupujem te tunike, ki so res lepe, lahko jih prilagodim športnemu stilu ali pa tudi elegantnemu, odvisno od tega, kaj na koncu obojem.

Moda se vsako leto spreminja, tunike pa že kar nekaj let ostajajo v ponudbi, le kroji se spreminjajo in upam, da bodo še dolgo.